Parketvloeren

                                      

Op weekdagen en zaterdag

enkel op afspraak

 Bereken route

Meer dan 20 jaar ervaring in houten vloeren


Parketvloeren Herman Daemen in Zonhoven heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de plaatsing, het schuren en de behandeling van allerlei soorten houten vloeren en exclusieve traditionele parketvloeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de renovatie van uw bestaande parketvloer of een beroep op ons doen voor periodiek onderhoud van uw vloer.
Hout heeft een unieke en karakteristieke schoonheid, terwijl elke houtsoort ook nog eens een eigen nerfstructuur en specifieke tekening biedt. Verder neemt hout de omgevingstemperatuur aan, zodat een houten vloer niet koud aanvoelt. Hout isoleert de omgevingswarmte, wat uw stookkosten weer lager doet uitvallen. Bij ons hebt u een enorme keuze aan kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Dankzij de zelfwerkende zaakvoerder Herman Daemen weet u zeker dat het resultaat van jaren ervaring vakkundig op uw vloer terecht komt. Hij garandeert dat een vloer van Parketvloeren Herman Daemen een meerwaarde geeft aan uw vloer én natuurlijk uw woning!

Ontdek het zelf. Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs om samen met u de juiste oplossing voor uw nieuwe of bestaande vloer uit te denken.